Over ons kantoor

Home / Over ons kantoor

Slider


Het kantoor van Mr. Cas van Heugten is een kleinschalig advocatenkantoor, waarbij de behartiging van de persoonlijke belangen van de cliënt hoog in het vaandel staat. In de regel wordt telefonisch of door middel van e-mail in het kort de problematiek voorgelegd, waarna wordt bekeken of de kwestie binnen het vakgebied van Mr. van Heugten ligt. Vervolgens wordt in telefonisch overleg een afspraak gemaakt voor een degelijk intakegesprek op het kantoor aan de Rijksweg Noord 214 te Sittard. Dat intakegesprek vormt als het ware het fundament van verdere aanpak en is dan ook uitvoerig en zo compleet mogelijk.

Sinds meer dan 30 jaar heeft mr. van Heugten als advocaat kennis en ervaring op een aantal vakgebieden c.q. rechtsterreinen. Hieronder worden deze rechtsterreinen overzichtelijk opgesomd en kunt U daarop doorklikken voor verdere meer gedetailleerde informatie.

Personen- en familierecht
Arbeidsrecht
Uitkeringskwesties/sociaal verzekeringsrecht
Strafrecht
Verkeersrecht
Slachtofferhulp
Bijzondere onderwerpen, zoals gebreken bij koop en verkoop, CBR-procedures over rijbewijzen, alle ongevalskwesties, al dan niet met letsel (in het verkeer, tijdens het werk, in bedrijven, op kantoor, bij sport of in huis).

Onze clientèle komt voornamelijk uit de navolgende plaatsen: Sittard, Limbricht, Geleen, Munstergeleen, Beek , Spaubeek, Elsloo, Stein, Urmond, Nattenhoven, Berg aan de Maas, Graetheide, Obbicht, Grevenbicht, Born, Buchten, Holtum, Illikhoven, Roosteren, Echt, Dieteren, Susteren, Nieuwstadt, Selfkant, Kreis Heinsberg en verder in Duitsland gelegen steden en dorpen.